SEO Optimaliseren van je website voor betere zicht...

Boost je online zichtbaarheid met effectieve SEOstrategieën

Google Search Console Search Analytics API krijgt Discover, News en Regex

  • Google Search Console Search Analytics API ondersteunt nu Discover, News en Regex.
  • Met de API kunnen ontwikkelaars gedetailleerde zoekanalysegegevens ophalen.

Google heeft aangekondigd dat de Search Analytics API van Google Search Console nu ondersteuning biedt voor nieuwe functies, waaronder Discover, News en Regex. Met deze uitbreiding kunnen ontwikkelaars gedetailleerde zoekanalysegegevens ophalen voor hun websites.

Discover en News ondersteuning

Met de toevoeging van Discover en News aan de Search Analytics API kunnen ontwikkelaars nu inzicht krijgen in het verkeer dat afkomstig is van Google Discover en Google Nieuws. Dit stelt webmasters en marketeers in staat om beter te begrijpen hoe hun inhoud presteert in deze specifieke Google-services.

Regex ondersteuning

Daarnaast biedt de Search Analytics API nu ook ondersteuning voor reguliere expressies (regex). Dit stelt ontwikkelaars in staat om complexe zoekopdrachten uit te voeren en specifieke gegevens te filteren op basis van aangepaste criteria.

Met deze verbeteringen aan de Search Analytics API helpt Google ontwikkelaars en marketeers om diepgaande inzichten te verkrijgen in zoekanalysegegevens. Door beter inzicht te krijgen in het zoekverkeer kunnen ze hun websites optimaliseren en de prestaties verbeteren.

Wat vindt u van deze nieuwe functies van de Google Search Console Search Analytics API? Laat uw reactie achter!

0 comments:

No comments found.