Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Boost Your Website’s Visibility with Effective SEO Strategies Dutch translation Verhoog de zichtbaarheid van je website met effectieve SEOstrategieën

Google verwijdert korte namen uit bedrijfsprofielen en voegt nieuw label toe aan lokale vermeldingen

Belangrijkste punten:

  • Google verwijdert korte namen uit bedrijfsprofielen.
  • Een nieuw label wordt toegevoegd aan lokale vermeldingen.
  • Google test een nieuwe lokale kaart.

Google heeft besloten om korte namen van bedrijfsprofielen te verwijderen. Daarnaast wordt er een nieuw label toegevoegd aan lokale vermeldingen om gebruikers beter te informeren. Als onderdeel van deze wijzigingen test Google ook een nieuwe lokale kaart.

Deze veranderingen hebben invloed op bedrijven die hun profielen beheren op Google Mijn Bedrijf. Korte namen waren eerder beschikbaar als een eenvoudige manier om een bedrijf te identificeren, maar worden nu verwijderd om de consistentie van bedrijfsvermeldingen te verbeteren.

Met het nieuwe label voor lokale vermeldingen kunnen gebruikers direct zien of een bedrijf bijvoorbeeld een restaurant, hotel of winkel is. Dit helpt bij het maken van snelle beslissingen en het vinden van relevante informatie.

Daarnaast test Google een nieuwe lokale kaart die mogelijk meer functies en verbeterde navigatie biedt. Deze veranderingen kunnen de gebruikerservaring op Google Maps en Google Zoeken verbeteren.

Wat vind jij van deze wijzigingen? Laat hieronder een reactie achter!

0 comments:

No comments found.