Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Boosting your website’s visibility with effective SEO strategies Translated to Dutch Verhoog de zichtbaarheid van je website met effectieve SEOstrategieën

Google Search Console-foutrapportage voor broodkruimels en gestructureerde gegevens van HowTo gewijzigd

Belangrijke wijzigingen in Google Search Console

  • Google Search Console heeft recentelijk enkele wijzigingen doorgevoerd in de foutrapportage voor broodkruimels en gestructureerde gegevens van HowTo.
  • Deze wijzigingen kunnen van invloed zijn op de manier waarop uw website wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google.

Google heeft aangekondigd dat ze enkele updates hebben doorgevoerd in de foutrapportage van Google Search Console met betrekking tot broodkruimels en gestructureerde gegevens van HowTo. Deze updates kunnen van invloed zijn op de manier waarop uw website wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google.

Als u broodkruimels of gestructureerde gegevens van HowTo op uw website gebruikt, is het belangrijk om te controleren of er fouten zijn opgetreden na deze wijzigingen. Fouten in deze gegevens kunnen van invloed zijn op de zichtbaarheid en ranking van uw website in de zoekresultaten.

Om de foutrapportage te controleren, logt u in op uw Google Search Console-account en navigeert u naar het rapport voor gestructureerde gegevens. Hier kunt u controleren of er fouten zijn opgetreden en deze indien nodig corrigeren.

Als u geen gebruik maakt van broodkruimels of gestructureerde gegevens van HowTo, heeft deze wijziging mogelijk geen directe invloed op uw website. Het is echter nog steeds een goed idee om uw website regelmatig te controleren op eventuele fouten in gestructureerde gegevens.

Heeft u deze wijzigingen in Google Search Console al opgemerkt? Heeft uw website fouten in de broodkruimels of gestructureerde gegevens van HowTo? Deel uw ervaringen hieronder!

0 comments:

No comments found.