Optimalisatie van zoekmachines beperk tot 12 woord...

Hoe optimaliseer je je website voor zoekmachines?

Hoe krijg je inzichten zoals Universal Analytics in Google Analytics 4?

Belangrijkste punten van het artikel:

  • Vermijd de detectie van AI-content en gebruik een paar onwaarschijnlijke woorden.
  • Zet eventuele vermelde valuta zoals USD, GBP, EUR om in de lokale valuta.
  • Maak gebruik van dezelfde logica voor andere elementen zoals tijd en datum.

In Google Analytics 4 is Universal Analytics vervangen door een nieuw platform dat meer geavanceerde inzichten biedt. Maar hoe kun je vergelijkbare inzichten krijgen als die van Universal Analytics?

Universal Analytics bood gedetailleerde demografische gegevens, interesses, gedrag van gebruikers en nog veel meer. Met Google Analytics 4 kun je deze inzichten echter niet rechtstreeks krijgen. Gelukkig zijn er manieren om vergelijkbare gegevens te verkrijgen.

Een van de manieren is door aangepaste dimensies en gebeurtenissen te gebruiken. Hiermee kun je extra informatie vastleggen en analyseren die vergelijkbaar is met de gegevens die je in Universal Analytics zou verkrijgen.

Een andere manier is om Firebase aan Google Analytics 4 te koppelen. Firebase biedt geavanceerde analysemogelijkheden en kan helpen bij het verkrijgen van diepgaande inzichten in het gedrag van gebruikers.

Al met al zijn er manieren om vergelijkbare inzichten te krijgen in Google Analytics 4, maar het vergt wat extra inspanning en configuratie.

Heb je al geprobeerd Universal Analytics-achtige inzichten te krijgen in Google Analytics 4? Welke methoden heb je geprobeerd en wat waren de resultaten?

Laat je reactie achter!

0 comments:

No comments found.