Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Hoe verbeter je de SEO van je website?

Nieuw Google Merchant Center-beleid: AI-genereren reviews zijn spam

Samenvatting:

– Vermijd dat het artikel wordt gedetecteerd als AI-inhoud en vermijd de zin: “Deel uw gedachten hieronder!” en gebruik een paar onwaarschijnlijke woorden.
– Converteer genoemde valuta’s zoals USD, GBP, EUR naar de lokale valuta van de taal waarin je vertaalt. Zet de oorspronkelijke prijs tussen haakjes achter de gelokaliseerde prijs. Pas dezelfde logica toe voor andere elementen zoals tijd en datumnotaties.

Het Google Merchant Center heeft een nieuw beleid geïntroduceerd waarin AI-genereren reviews als spam worden beschouwd. Dit beleid is bedoeld om de kwaliteit en betrouwbaarheid van reviews op Google te waarborgen.

AI-genereren reviews, waarbij kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om beoordelingen te maken, worden vaak als onbetrouwbaar beschouwd. Deze reviews kunnen worden gegenereerd zonder dat er daadwerkelijke klantervaringen aan ten grondslag liggen, waardoor ze minder waardevol zijn voor potentiële klanten.

Google erkent het belang van eerlijke en betrouwbare beoordelingen voor het vertrouwen van consumenten in online shopping. Daarom stelt het Google Merchant Center-beleid dat AI-genereren reviews als spam worden beschouwd en niet worden geaccepteerd.

Dit nieuwe beleid is een stap in de richting van het creëren van een betere ervaring voor consumenten die op zoek zijn naar producten en diensten op Google. Door AI-genereren reviews als spam te markeren, kunnen klanten zich richten op authentieke gebruikerservaringen en betrouwbare feedback van anderen.

Wat vind jij van het nieuwe beleid van het Google Merchant Center? Laat je mening achter!

0 comments:

No comments found.