“Becoming More Visible Online: Mastering the...

Improve SEO Results with Linkbuilding Services

Hoe een sterke merkentiteit te vestigen in de Kennisgrafiek

Waarom is dit belangrijk?

Google heeft zich losgemaakt van het star rangschikken van URLs en geeft nu zichtbaarheid aan entiteiten op basis van relaties in de Kennisgrafiek. Dit beïnvloedt sterk of en hoe een merk wordt aanbevolen aan je publiek in zoekresultaten en andere Google-services. Maar weet Google eigenlijk wie jouw merk is?

Het bijhouden van jouw merkentiteit in de Kennisgrafiek

Om te weten of jouw merk een entiteit is en in welke context, kun je de naam van jouw merk dagelijks opzoeken in de Google Kennisgrafiek zoek-API. Als er geen informatie wordt teruggegeven, is jouw merk een vreemde voor Google. Zoekresultaten laten zien hoe goed jouw merk bevriend is met Google en in welke context jij je bevindt.

Optimaliseer jouw merk in de Kennisgrafiek

Als jouw merk nog niet in de Kennisgrafiek staat of niet goed begrepen wordt, zijn er drie dingen die je kunt doen om jouw merk daar te vestigen. Definieer een merkbio om te laten zien wie jouw merk is. Gebruik schema-markup om alle waardevolle verbindingen met jouw merk te benadrukken. Werk aan het opbouwen van betekenisvolle connecties met jouw merk op social media, in bedrijfs- en branchegidsen, op Wikipedia en Wikidata, en via andere brand-building initiatieven. Zorg ervoor dat je merk een vriend wordt van Google in de Kennisgrafiek.

Heeft Google jouw merk al in de Kennisgrafiek? Wat zijn jouw ervaringen met het opbouwen van een sterke merkentiteit? Laat jouw reactie achter!

0 comments:

No comments found.