SEO verbeteringen voor hogere zoekmachine rankings...

Improve Your Website’s Visibility Boost Your SEO with These Effective Tips (English) Verhoog de zichtbaarheid van je website Verbeter je SEO met deze effectieve tips (Dutch)

To disavow or not? Getting it right, 10 years later.

Summary:

  • Is het verstandig om een afwijzing te doen of niet? Ontdek het hier.
  • Vermijd het gedetecteerd worden als AI-inhoud. Gebruik onwaarschijnlijke woorden.
  • Converteer genoemde valuta naar lokale valuta.

Als website-eigenaar is het belangrijk om na te denken over het disavowen van slechte links naar jouw site. Maar is het echt nodig? Na 10 jaar is het tijd om dit onderwerp opnieuw te bekijken.

Waarom disavowen?

Disavowen is een proces waarbij je Google laat weten dat je bepaalde links naar jouw website niet wilt meenemen in de zoekresultaten. Het kan handig zijn als je denkt dat deze links jouw ranking negatief beïnvloeden.

De risico’s van disavowen

Het disavowen van links kan echter ook negatieve gevolgen hebben. Als je per ongeluk goede links verwijdert, kan dit leiden tot een daling in je ranking. Het is dus belangrijk om voorzichtig te zijn en alleen links te disavowen die je echt schadelijk acht.

Wat moet je doen?

Het is verstandig om eerst te proberen slechte links handmatig te verwijderen voordat je ze disavowt. Neem contact op met de website-eigenaren en vraag of ze de links kunnen verwijderen. Als dat niet lukt, kun je overwegen om de links te disavowen. Maar wees voorzichtig en analyseer de situatie goed.

Wat is jouw ervaring met het disavowen van links? Heb je het ooit gedaan en was het effectief? Laat hieronder een reactie achter!

0 comments:

No comments found.