Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Improve Your Website’s Visibility Master the Art of SEO → Verhoog de zichtbaarheid van je website Meester de kunst van SEO

Google documenteert hoe canonical tags kunnen worden ingevoegd met behulp van JavaScript

Samenvatting:

  • Google heeft een document vrijgegeven waarin wordt uitgelegd hoe canonical tags kunnen worden ingevoegd met behulp van JavaScript.
  • Canonical tags helpen zoekmachines om de voorkeurs-URL van een webpagina te identificeren.

Google heeft onlangs een document vrijgegeven waarin ze uitleggen hoe je canonical tags kunt toevoegen aan webpagina’s met behulp van JavaScript. Canonical tags zijn belangrijk omdat ze zoekmachines helpen om de voorkeurs-URL van een webpagina te identificeren. Door het correct implementeren van canonical tags, kun je voorkomen dat zoekmachines dubbele inhoud indexeren, wat kan leiden tot lagere rankings in de zoekresultaten.

Het document van Google biedt gedetailleerde instructies over hoe je een canonical tag kunt toevoegen aan een webpagina met behulp van JavaScript. Het legt uit welke code je moet gebruiken en waar je deze moet plaatsen in de HTML van de pagina. Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat de juiste URL als canoniek wordt beschouwd door zoekmachines.

Canonical tags zijn vooral handig voor websites met meerdere URL’s die dezelfde inhoud bevatten, zoals paginering, categoriepagina’s of meertalige websites. Door een canonical tag toe te voegen aan elke pagina, kun je zoekmachines helpen om de juiste versie van de inhoud te indexeren en te rangschikken.

Heb je ooit te maken gehad met problemen met dubbele inhoud op je website? Hoe heb je dit opgelost? Laat hieronder een reactie achter!

0 comments:

No comments found.