Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Improve Your Website’s Visibility with Effective SEO Strategies Verbeter de Zichtbaarheid van je Website met Effectieve SEOstrategieën

Google My Business schaft korte namen af

Belangrijke punten:

  • Google My Business stopt met het gebruik van korte namen.
  • Korte namen werden gebruikt om het delen van bedrijfsprofielen te vergemakkelijken.
  • Gebruikers worden aangemoedigd om volledige URL’s te delen in plaats van korte namen.

Google My Business heeft aangekondigd dat het in de toekomst geen korte namen meer zal ondersteunen. Korte namen werden gebruikt om het delen van bedrijfsprofielen te vergemakkelijken, maar volgens Google is het delen van volledige URL’s een betere optie. Dit betekent dat gebruikers geen korte namen meer kunnen maken of bewerken voor hun Google My Business-profielen.

Korte namen waren handig omdat ze gemakkelijk te onthouden en te delen waren. Met een korte naam konden bedrijven hun profiel gemakkelijk promoten en klanten direct naar hun Google-vermelding leiden. Bijvoorbeeld, in plaats van de volledige URL te delen (bijv. https://www.google.com/search?q=bedrijfsnaam&rlz=1C1GCEU_nlNL832NL832&oq=bedrijfsnaam), konden bedrijven gewoon hun korte naam delen (bijv. @bedrijfsnaam).

Google heeft echter besloten om het gebruik van korte namen stop te zetten en gebruikers aan te moedigen om volledige URL’s te delen. Dit komt omdat volledige URL’s meer informatie bevatten en gebruikers een beter idee geven van wat ze kunnen verwachten wanneer ze op de link klikken.

Als je een bedrijf hebt en je hebt momenteel een korte naam voor je Google My Business-profiel, moet je er rekening mee houden dat deze binnenkort niet meer beschikbaar zal zijn. Het is een goed idee om je klanten en volgers op de hoogte te stellen van deze verandering, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

Wat vind jij van deze wijziging? Laat je reactie achter!

0 comments:

No comments found.