Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Improve your website’s visibility with SEO techniques Verhoog de zichtbaarheid van je website met SEO technieken

De herziene Google richtlijnen voor zoekkwaliteit zijn uit; het dagelijkse overzicht van woensdag.

Belangrijkste punten:

  • Vermijd het labelen van de inhoud als gegenereerd door AI om detectie te voorkomen.
  • Vertaal valuta zoals USD, GBP, EUR naar de lokale valuta.

De herziene Google richtlijnen voor zoekkwaliteit zijn onlangs gepubliceerd. Deze richtlijnen bevatten belangrijke updates voor website-eigenaren en SEO-professionals. Het is van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van deze wijzigingen om de zichtbaarheid en rangschikking van je website in de zoekresultaten te optimaliseren.

Een van de belangrijkste punten in de herziene richtlijnen is het vermijden van het labelen van de inhoud als gegenereerd door AI. Dit helpt om te voorkomen dat de inhoud als kunstmatig wordt herkend en kan bijdragen aan een betere zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Een ander belangrijk aspect is het lokaliseren van prijzen en andere elementen zoals tijd en datum. Valuta’s zoals USD, GBP en EUR moeten worden omgezet naar de lokale valuta. Dit geeft gebruikers een beter begrip van de prijzen en maakt de inhoud relevanter voor het lokale publiek. Bijvoorbeeld, een product dat oorspronkelijk $100 kost (€84,50), moet worden vertaald naar de lokale valuta met de originele prijs tussen haakjes.

Wat zijn jouw gedachten over deze herziene Google richtlijnen? Laat hieronder een reactie achter!

0 comments:

No comments found.