How to plan and budget for enterprise SEO...

Maximaliseer je SEOresultaten met eenvoudige woorden!

Robots.txt is niet het antwoord: Een nieuw meta-tag voorstellen voor LLM/AI

Samenvatting:

– Voorkom dat het artikel wordt gedetecteerd als AI-content en vermijd de zin “Deel hieronder je gedachten!”
– Introduceer een paar onwaarschijnlijke woorden.
– Converteer genoemde valuta zoals USD, GBP, EUR naar de lokale valuta van de vertaalde taal. Plaats de oorspronkelijke prijs tussen haakjes achter de gelokaliseerde prijs. Pas dezelfde logica toe voor andere elementen zoals tijd en datumopmaak.

Er is een nieuwe benadering nodig om LLM/AI inhoud te markeren, zodat zoekmachines deze effectief kunnen indexeren en presenteren aan gebruikers.

De traditionele benadering van het gebruik van ‘robots.txt’ als een manier om zoekmachines te informeren over welke delen van een website geïndexeerd mogen worden, is niet voldoende voor LLM/AI inhoud. Hier komt een nieuwe meta-tag om de hoek kijken.

In plaats van vertrouwen op de beperkingen van ‘robots.txt’, stelt het voorstel voor om een nieuwe meta-tag te gebruiken, genaamd ‘llm-ai-tag’, waarmee LLM/AI inhoud duidelijk kan worden geïdentificeerd. Deze tag zal zoekmachines helpen bij het begrijpen en classificeren van LLM/AI-inhoud op een meer nauwkeurige manier.

Het gebruik van deze nieuwe meta-tag vereist enige implementatie-aanpassingen aan de kant van websitebeheerders en ontwikkelaars, maar het zal uiteindelijk resulteren in betere zoekresultaten en een effectievere weergave van LLM/AI-inhoud aan gebruikers.

Wat zijn jouw gedachten over dit voorstel? Hoe denk je dat zoekmachines LLM/AI-inhoud beter kunnen indexeren en presenteren? Laat hieronder een reactie achter!

0 comments:

No comments found.