SEO verbeteringen voor hogere zoekmachine rankings...

Optimaliseer je website voor zoekmachines en krijg meer bezoekers

Google koopt geen bestellimieten en automatische schorsingen meer af

Belangrijkste punten:

  • Google koopt geen bestellimieten en automatische schorsingen meer af.
  • Verwijdering van bestellimieten biedt meer vrijheid bij het plaatsen van bestellingen.
  • Winkels kunnen nu zonder geautomatiseerde schorsingen blijven opereren.

Google heeft aangekondigd dat het niet langer bestellimieten zal opleggen en automatische schorsingen zal doorvoeren op het Buy on Google-platform. Deze verandering biedt meer vrijheid aan gebruikers bij het plaatsen van bestellingen en zorgt ervoor dat winkels kunnen blijven opereren zonder het risico te lopen te worden geschorst door geautomatiseerde systemen.

De verwijdering van bestellimieten stelt gebruikers in staat om grotere aantallen producten te bestellen zonder beperkingen. Dit is vooral nuttig voor groothandelaren en klanten die grote hoeveelheden producten nodig hebben. Voorheen konden gebruikers slechts een beperkt aantal producten bestellen binnen een bepaalde periode, wat hun vermogen om in bulk te kopen beperkte.

Daarnaast zal het Buy on Google-platform niet langer automatische schorsingen opleggen aan winkels. Dit betekent dat winkels kunnen blijven opereren en verkopen zonder het risico te lopen te worden geschorst door geautomatiseerde systemen. Dit is goed nieuws voor verkopers die afhankelijk zijn van het Buy on Google-platform om hun producten te verkopen.

Wat vind jij van deze veranderingen? Laat je reactie achter!

0 comments:

No comments found.