Optimalisatie van zoekmachines beperk tot 12 woord...

Optimaliseren van zoekmachines eenvoudige gids voor betere zichtbaarheid online

Google voegt paginabeleving-rangsignalen toe aan desktopzoekopdrachten in februari 2022

Belangrijke punten van het artikel:

  • Google zal in februari 2022 paginabeleving-rangsignalen toevoegen aan desktopzoekopdrachten.
  • Deze signalen zullen de gebruikerservaring op websites beoordelen op basis van verschillende factoren.

Google heeft aangekondigd dat ze van plan zijn om paginabeleving-rangsignalen toe te voegen aan desktopzoekopdrachten vanaf februari 2022. Deze signalen zullen de gebruikerservaring op websites beoordelen op basis van verschillende factoren, zoals de laadsnelheid van een pagina, de interactiviteit en de visuele stabiliteit. Dit betekent dat websites die een betere paginabeleving bieden, hoger kunnen worden gerangschikt in de zoekresultaten.

Deze wijziging is vergelijkbaar met de eerdere update die Google heeft doorgevoerd voor mobiele zoekopdrachten. Het doel van deze verandering is om gebruikers een betere online ervaring te bieden door de prestaties en bruikbaarheid van websites te verbeteren. Het is belangrijk voor website-eigenaren en ontwikkelaars om te zorgen voor snelle laadtijden, soepele interacties en een stabiele visuele weergave van hun pagina’s om te profiteren van deze nieuwe rankingssignalen.

Wat zijn jouw gedachten over deze aankomende wijziging? Hoe denk je dat dit van invloed zal zijn op de zoekresultaten en de gebruikerservaring? Laat hieronder een reactie achter!

0 comments:

No comments found.