Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Optimaliseren van zoekmachines maximaliseer je online zichtbaarheid

Google Search Console’s openbare tools om te matchen met URL Inspectie tool; Dinsdag’s dagelijkse briefing

Belangrijkste punten:

  • Google Search Console introduceert nieuwe openbare tools.
  • URL Inspectie tool biedt gedetailleerde informatie over individuele URL’s.

Google heeft aangekondigd dat ze nieuwe openbare tools hebben toegevoegd aan Google Search Console. Een opvallende nieuwe functie is de URL Inspectie tool, waarmee gebruikers gedetailleerde informatie kunnen verkrijgen over individuele URL’s op hun website. Deze tool biedt inzicht in de indexering, het crawlgedrag en de prestaties van specifieke pagina’s.

Met de URL Inspectie tool kunnen gebruikers belangrijke gegevens zien, zoals wanneer een pagina voor het laatst is gecrawld, of er fouten zijn opgetreden en welke pagina’s zijn geïndexeerd. Deze informatie kan webmasters helpen om problemen op te sporen en de zichtbaarheid van hun website in de zoekresultaten te verbeteren.

Naast de URL Inspectie tool heeft Google ook andere openbare tools geïntroduceerd, waaronder de Sitemaps-rapportage en de Prestatierapportage. Deze tools geven webmasters waardevolle inzichten in de prestaties van hun website, zoals de laadtijd en het aantal klikken vanuit de zoekresultaten.

Met deze nieuwe openbare tools streeft Google ernaar om webmasters te voorzien van meer transparantie en bruikbare informatie om hun websites te optimaliseren voor zoekmachines. Het is belangrijk voor website-eigenaren om regelmatig gebruik te maken van deze tools om de gezondheid en prestaties van hun websites te controleren en te verbeteren.

Wat vind jij van de nieuwe openbare tools van Google Search Console? Ben je van plan om ze te gebruiken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

0 comments:

No comments found.