SEO verbeteringen voor hogere zoekmachine rankings...

Verbeter de zoekmachineoptimalisatie met eenvoudige stappen

Yelp’s nieuwe startscherm lijkt op een populaire sociale media-app

Overzicht:

  • Yelp’s nieuwe startscherm lijkt op een bekende sociale media-app
  • Het doel is om gebruikers te betrekken en de app aantrekkelijker te maken

Yelp heeft onlangs een update uitgebracht voor hun startscherm, dat nu verrassende gelijkenissen vertoont met een bekende sociale media-app. Met deze verandering hoopt Yelp gebruikers meer te betrekken en de app aantrekkelijker te maken voor een breder publiek.

Het nieuwe startscherm van Yelp biedt een frisse en vertrouwde gebruikerservaring, met een gestroomlijnd ontwerp en een focus op visuele content. Gebruikers kunnen nu door een continue feed van aanbevelingen scrollen, vergelijkbaar met de manier waarop ze door berichten op een populaire sociale media-app bladeren.

Deze update komt op een moment waarop Yelp zijn concurrentiepositie probeert te versterken en gebruikers langer op de app wil houden. Door een vertrouwd ontwerp te introduceren, hoopt Yelp dat gebruikers meer tijd besteden aan het verkennen van aanbevelingen en het delen van hun ervaringen met anderen.

Wat denk jij van Yelp’s nieuwe startscherm? Zou je het vergelijken met de bekende sociale media-app? Laat hieronder je reactie achter!

0 comments:

No comments found.