SEO verbeteringen voor hogere zoekmachine rankings...

Verbeter je SEO 12 eenvoudige manieren om je rangschikking te verbeteren

Hoe krijg je recensies voor lokale SEO: De must-do lijst

Samenvatting:

  • Zorg voor een geoptimaliseerd Google Mijn Bedrijf-profiel.
  • Vraag tevreden klanten om een recensie achter te laten.
  • Reageer op alle recensies, zowel positief als negatief.

Een goede online reputatie is essentieel voor het succes van lokale SEO. Het verkrijgen van positieve recensies kan je bedrijf helpen om beter zichtbaar te zijn in lokale zoekresultaten en vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten. Hier is een must-do lijst om recensies voor lokale SEO te krijgen:

1. Optimaliseer je Google Mijn Bedrijf-profiel

Een geoptimaliseerd Google Mijn Bedrijf-profiel is de basis voor het krijgen van recensies. Zorg ervoor dat je bedrijfsinformatie up-to-date is, inclusief je adres, telefoonnummer en openingstijden. Voeg ook foto’s toe om je profiel aantrekkelijker te maken.

2. Vraag tevreden klanten om een recensie achter te laten

Benader tevreden klanten en vraag hen om een recensie achter te laten. Dit kan via een persoonlijke e-mail, een bedankkaartje of zelfs een sms-bericht. Maak het zo gemakkelijk mogelijk voor klanten om een recensie te schrijven door hen te voorzien van een directe link naar je Google Mijn Bedrijf-pagina.

3. Reageer op alle recensies

Reageer op alle recensies, zowel positief als negatief. Bedank mensen voor hun positieve feedback en bied oplossingen aan voor eventuele klachten. Dit laat zien dat je om je klanten geeft en kan potentiële klanten geruststellen dat ze op je kunnen vertrouwen.

Hoe ben jij erin geslaagd om positieve recensies voor je bedrijf te krijgen? Laat hieronder een reactie achter!

0 comments:

No comments found.