Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter je SEO 12 eenvoudige tips voor betere zoekmachineoptimalisatie

Chrome toont bijgewerkte prijzen in de tabbladen op mobiel

Chrome toont bijgewerkte prijzen in de tabbladen op mobiel

  • Chrome zal bijgewerkte prijzen tonen in het tabbladenoverzicht op mobiele apparaten.
  • Deze nieuwe functie stelt gebruikers in staat om gemakkelijk de actuele prijzen te zien zonder de tabbladen te openen.

Google heeft aangekondigd dat Chrome een nieuwe update zal bevatten waarmee bijgewerkte prijzen direct in het tabbladenoverzicht op mobiele apparaten worden weergegeven. Hierdoor kunnen gebruikers snel en eenvoudig de meest recente prijzen zien zonder de tabbladen te openen.

Hoe werkt het?

Wanneer je Chrome gebruikt op je mobiele apparaat en meerdere tabbladen open hebt met producten of diensten waarvan de prijzen kunnen veranderen, zal de nieuwe functie de bijgewerkte prijzen tonen in het tabbladenoverzicht. Dit betekent dat je niet langer elk tabblad hoeft te openen om de meest recente prijzen te controleren.

Waarom is dit handig?

Deze update maakt het gemakkelijker en efficiënter om prijzen te vergelijken en op de hoogte te blijven van eventuele prijsveranderingen. Je kunt nu met één blik in het tabbladenoverzicht zien of een product duurder of goedkoper is geworden, zonder dat je elk tabblad hoeft te openen.

Wat vind jij van deze nieuwe functie van Chrome? Denk je dat het je winkelervaring zal verbeteren? Laat je reactie achter!

0 comments:

No comments found.