SEO Optimaliseren van je website voor betere zicht...

Verbeter je SEO in 12 eenvoudige stappen

Google-logo-schema krijgt ondersteuning voor het type ImageObject

Belangrijkste punten:

  • Google-logo-schema ondersteunt nu het type ImageObject.
  • Met ImageObject kunnen afbeeldingen worden ingesloten in het logo-schema.

Google heeft aangekondigd dat het Google-logo-schema nu ondersteuning biedt voor het type ImageObject. Met deze update kunnen afbeeldingen worden ingesloten in het schema, waardoor gebruikers een visuele representatie van het logo kunnen zien. Deze nieuwe functie biedt meer flexibiliteit en mogelijkheden voor website-eigenaren om hun logo’s op een aantrekkelijke manier weer te geven.

Het Google-logo-schema is een gestructureerde gegevensmarkup die wordt gebruikt om informatie over een logo te verstrekken, zoals de naam van het bedrijf, de URL van de afbeelding en andere relevante details. Het toevoegen van afbeeldingen aan het schema maakt het gemakkelijker voor zoekmachines en andere platforms om het logo correct weer te geven.

Met de toevoeging van ondersteuning voor het type ImageObject kunnen website-eigenaren nu afbeeldingen van hun logo’s toevoegen aan het schema. Dit stelt zoekmachines in staat om de afbeelding weer te geven in zoekresultaten of andere relevante contexten. Bovendien kunnen gebruikers een beter idee krijgen van hoe het logo eruitziet voordat ze doorklikken naar de website.

Deze update biedt website-eigenaren nieuwe mogelijkheden om hun merkidentiteit visueel te communiceren en een positieve indruk achter te laten bij gebruikers. Door het Google-logo-schema te gebruiken en afbeeldingen toe te voegen, kunnen bedrijven hun logo’s op een opvallende manier presenteren en de herkenbaarheid vergroten.

Wat vind jij van deze nieuwe functie? Laat hieronder een reactie achter!

0 comments:

No comments found.