SEO Hoe je je website hoger kunt laten scoren in z...

Verbeter je SEO met deze 12 eenvoudige tips

Google ‘Bevestigd per telefoon’ label in lokaal paneel kan vertrouwen toevoegen aan lokale vermeldingen

Belangrijke punten:

  • Google kan een ‘Bevestigd per telefoon’ label toevoegen aan lokale bedrijfsvermeldingen in het lokaal paneel.
  • Dit label kan het vertrouwen van gebruikers vergroten door aan te geven dat het bedrijf telefonisch is bevestigd.

Google heeft aangekondigd dat ze mogelijk een nieuw ‘Bevestigd per telefoon’ label zullen toevoegen aan lokale bedrijfsvermeldingen in het lokaal paneel. Dit label kan gebruikers helpen om betrouwbare lokale bedrijven te identificeren.

Met het ‘Bevestigd per telefoon’ label kunnen bedrijven aangeven dat Google hun gegevens telefonisch heeft geverifieerd. Dit kan het vertrouwen van gebruikers vergroten, omdat het aangeeft dat het bedrijf daadwerkelijk bestaat en actief is.

Het label zal waarschijnlijk verschijnen naast de bedrijfsnaam in het lokaal paneel, waar gebruikers informatie kunnen vinden zoals openingstijden, beoordelingen en contactgegevens. Door het label toe te voegen, hoopt Google een extra laag van vertrouwen toe te voegen aan lokale bedrijfsvermeldingen.

Dit nieuwe label kan vooral handig zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare lokale dienstverleners, zoals loodgieters, elektriciens of schoonmaakbedrijven. Door het ‘Bevestigd per telefoon’ label te tonen, kunnen gebruikers meer zekerheid hebben dat ze contact opnemen met een betrouwbaar bedrijf.

Wat vind jij van dit nieuwe ‘Bevestigd per telefoon’ label? Denk je dat het kan helpen bij het vinden van betrouwbare lokale bedrijven? Laat je reactie achter!

0 comments:

No comments found.