Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter je SEO met deze 5 eenvoudige tips

Yelp kondigt nieuwe functies aan voor servicebedrijven

Belangrijkste punten:

  • Aankondiging van nieuwe functies voor servicebedrijven op Yelp
  • Inclusief aangepaste zoekfilters, een nieuwe beoordelingsflow en thematische advertenties

Yelp heeft vandaag nieuwe functies aangekondigd voor servicebedrijven die hun aanwezigheid op het platform willen versterken. Met deze update kunnen bedrijven profiteren van aangepaste zoekfilters, een nieuwe beoordelingsflow en thematische advertenties om hun klantenbestand verder uit te breiden.

De aangepaste zoekfilters stellen gebruikers in staat om specifieke criteria te selecteren bij het zoeken naar diensten op Yelp. Hierdoor kunnen ze gemakkelijker bedrijven vinden die aan hun specifieke behoeften voldoen. Dit biedt servicebedrijven de mogelijkheid om zich beter te richten op potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in hun specifieke diensten.

Daarnaast introduceert Yelp ook een nieuwe beoordelingsflow. Gebruikers kunnen nu eenvoudiger en sneller beoordelingen achterlaten, waardoor ze hun ervaringen met servicebedrijven gemakkelijker kunnen delen. Dit geeft bedrijven de kans om waardevolle feedback te ontvangen en hun reputatie op te bouwen op het platform.

Om servicebedrijven te helpen zich te onderscheiden, introduceert Yelp ook thematische advertenties. Deze advertenties kunnen worden afgestemd op specifieke industrieën of bedrijfscategorieën, waardoor bedrijven hun doelgroep effectiever kunnen bereiken. Dit stelt bedrijven in staat om zich te profileren en meer potentiële klanten aan te trekken.

Met deze nieuwe functies streeft Yelp ernaar om servicebedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van hun online aanwezigheid en het stimuleren van groei. Wat vind jij van deze nieuwe functies? Deel je gedachten hieronder!

0 comments:

No comments found.