Optimalisatie van zoekmachines beperk tot 12 woord...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips

Google lost & found: bugs in beoordelingen van bedrijfsprofielen worden binnenkort opgelost

Belangrijke punten:

  • Google werkt aan het oplossen van problemen met het plaatsen van beoordelingen op bedrijfsprofielen.
  • De bugs zorgen ervoor dat sommige beoordelingen niet worden weergegeven of verkeerd worden gelabeld.

Google werkt momenteel aan het oplossen van problemen met het plaatsen van beoordelingen op bedrijfsprofielen. Gebruikers hebben gemeld dat sommige beoordelingen niet worden weergegeven of verkeerd worden gelabeld. Het probleem lijkt zich voor te doen bij zowel positieve als negatieve beoordelingen.

Het is belangrijk om te vermelden dat Google op de hoogte is van deze bugs en eraan werkt om ze zo snel mogelijk op te lossen. Het bedrijf heeft nog geen specifieke tijdlijn gegeven voor wanneer de problemen volledig verholpen zullen zijn, maar het is geruststellend om te weten dat er actie wordt ondernomen.

Als u onlangs een beoordeling heeft geplaatst op een bedrijfsprofiel en deze niet zichtbaar is, is het mogelijk dat het probleem hiermee verband houdt. We raden u aan om geduldig te zijn en het later opnieuw te proberen. Uw beoordeling zou binnenkort correct moeten worden weergegeven.

Het is altijd frustrerend wanneer technische problemen de gebruikerservaring beïnvloeden, maar het is bemoedigend om te zien dat Google actief werkt aan het oplossen van deze bugs. We hopen dat de problemen snel worden verholpen en dat gebruikers weer zonder onderbrekingen beoordelingen kunnen plaatsen.

Heeft u onlangs problemen ondervonden bij het plaatsen van beoordelingen op Google? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

0 comments:

No comments found.