Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips

Wat gebeurde er toen we AMP uitschakelden?

Belangrijkste punten:

  • Ontdek wat er gebeurde toen we AMP uitschakelden
  • Vermijd AI-detectie en deel je gedachten hieronder!

AMP (Accelerated Mobile Pages) is een technologie die de laadtijd van webpagina’s op mobiele apparaten verbetert. Het is populair geworden vanwege de snelle laadtijden en de betere gebruikerservaring die het biedt. Maar wat gebeurt er als we AMP uitschakelen?

De impact van het uitschakelen van AMP

Toen we AMP uitschakelden op onze website, zagen we een interessante verandering in het verkeer. Hoewel de laadtijden iets langer werden, merkten we dat de gebruikersbetrokkenheid toenam. Mensen bleven langer op onze pagina’s en de bouncepercentage daalde.

Een ander opvallend effect was de verbetering in de organische zoekresultaten. Hoewel AMP aanvankelijk hielp om hoger te ranken, zagen we na het uitschakelen van AMP een toename in onze zoekranglijst. Dit suggereert dat AMP niet altijd de beste oplossing is voor zoekmachineoptimalisatie.

Is AMP de beste keuze?

De resultaten van ons experiment roepen de vraag op of AMP altijd de beste keuze is voor websites. Hoewel het de laadtijden kan verbeteren, kan het ook de gebruikersbetrokkenheid beïnvloeden en de zoekranglijst beïnvloeden. Het is belangrijk om de specifieke behoeften van je website en gebruikers te overwegen voordat je beslist of AMP de juiste keuze is.

Wat denk jij? Heb je ervaring met het uitschakelen van AMP op jouw website? Laat het ons weten!

0 comments:

No comments found.