Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips

Google’s page experience update komt volgende maand naar desktop

Wat betekent de page experience update van Google voor desktopgebruikers?

  • Verbeteringen aan de gebruikerservaring op websites worden binnenkort ook op desktopapparaten toegepast.
  • Google wil dat websites snel laden, mobielvriendelijk zijn en een veilige browse-ervaring bieden.

Google heeft aangekondigd dat de page experience update, die eerder dit jaar werd uitgerold voor mobiele apparaten, binnenkort ook beschikbaar zal zijn voor desktopgebruikers. Deze update heeft tot doel de gebruikerservaring op websites te verbeteren door te focussen op factoren zoals snelheid, mobielvriendelijkheid en veiligheid.

Met deze update worden websites aangemoedigd om sneller te laden, zodat gebruikers direct toegang hebben tot de gewenste informatie. Bovendien moeten websites mobielvriendelijk zijn, zodat ze goed worden weergegeven op verschillende schermformaten. Ten slotte wordt er ook gekeken naar de veiligheid van websites, waarbij HTTPS-encryptie en andere beveiligingsmaatregelen worden aangemoedigd.

Deze update is van groot belang voor website-eigenaren en ontwikkelaars, omdat de positie in de zoekresultaten van Google kan worden beïnvloed door de page experience van een website. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan de richtlijnen van Google om een goede gebruikerservaring te bieden.

Wat denk jij van deze nieuwe update? Hoe denk je dat dit de gebruikerservaring op desktop zal beïnvloeden? Laat hieronder je reactie achter!

0 comments:

No comments found.