Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips

Twitter stopt met ondersteuning van AMP en stuurt gebruikers niet langer naar AMP-pagina’s

Belangrijkste punten:

  • Twitter heeft besloten om de ondersteuning van AMP ongedaan te maken.
  • Gebruikers worden niet meer doorgestuurd naar AMP-pagina’s.

Twitter heeft aangekondigd dat het niet langer AMP (Accelerated Mobile Pages) zal ondersteunen. Dit betekent dat gebruikers niet meer automatisch worden doorverwezen naar AMP-pagina’s bij het bekijken van links op Twitter. AMP is een technologie die bedoeld is om webpagina’s sneller te laden op mobiele apparaten.

Met deze beslissing hoopt Twitter de gebruikerservaring te verbeteren en meer controle te geven aan website-eigenaren over hun eigen content. Door niet langer AMP te ondersteunen, kunnen gebruikers de oorspronkelijke versie van een website bekijken in plaats van de geoptimaliseerde AMP-versie.

Wat betekent dit voor gebruikers? Het betekent dat wanneer je op een link klikt die wordt gedeeld op Twitter, je niet langer automatisch naar de AMP-versie van die pagina wordt gestuurd. In plaats daarvan krijg je de originele versie van de website te zien.

Twitter blijft echter wel werken aan het verbeteren van de prestaties en laadtijden van webpagina’s op het platform. Ze willen ervoor zorgen dat gebruikers snel en gemakkelijk toegang hebben tot de content die ze willen bekijken.

Wat vind jij van deze verandering? Laat hieronder je reactie achter!

0 comments:

No comments found.