SEO verbeteringen voor hogere zoekmachine rankings...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips

AMP-links in Google Search breken met iOS 15

Belangrijke punten

  • AMP-links in Google Zoeken werken niet meer met iOS 15.
  • Gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het openen van AMP-pagina’s op iPhones en iPads met het nieuwe besturingssysteem.

Met de release van iOS 15 hebben sommige iPhone- en iPad-gebruikers gemerkt dat AMP-links in Google Zoeken niet meer werken. Dit kan problemen veroorzaken bij het openen van AMP-pagina’s op apparaten met het nieuwe besturingssysteem.

AMP (Accelerated Mobile Pages) is een technologie die de laadtijd van webpagina’s op mobiele apparaten verkort. Het wordt vaak gebruikt door nieuwswebsites en andere uitgevers. Met AMP kunnen gebruikers snel artikelen en inhoud openen zonder lange laadtijden te ervaren.

Helaas lijken er compatibiliteitsproblemen te zijn ontstaan tussen iOS 15 en AMP-links in Google Zoeken. Gebruikers hebben gemeld dat wanneer ze op een AMP-link tikken, ze een foutmelding krijgen of dat de pagina helemaal niet wordt geladen.

Dit probleem kan frustrerend zijn voor gebruikers die gewend zijn aan het snel openen van AMP-pagina’s via Google Zoeken. Het is nog niet duidelijk of dit een bug is in iOS 15 of dat er wijzigingen zijn aangebracht in de manier waarop AMP-links worden verwerkt.

Google en Apple zijn op de hoogte van het probleem en werken eraan om een oplossing te vinden. In de tussentijd kunnen gebruikers proberen om AMP-pagina’s te openen via andere browsers of de AMP-cache van Google te gebruiken om toegang te krijgen tot de inhoud.

Heb jij ook problemen ondervonden bij het openen van AMP-pagina’s in Google Zoeken met iOS 15? Laat het ons weten in de reacties!

0 comments:

No comments found.