Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips!

Moet robots.txt een functie voor niet-indexering ondersteunen? Doe de enquête

Robots.txt is een bestand dat wordt gebruikt om zoekmachines te vertellen welke pagina’s van een website ze wel of niet mogen indexeren. Maar zou robots.txt ook een functie moeten hebben voor niet-indexering? We willen graag uw mening weten!

Belangrijke punten

  • Robots.txt bepaalt welke pagina’s zoekmachines indexeren
  • Maar zou het ook een functie voor niet-indexering moeten hebben?

Robots.txt is al lang een nuttig hulpmiddel voor websitebeheerders om zoekmachines te begeleiden bij het indexeren van hun site. Het biedt de mogelijkheid om specifieke pagina’s of mappen uit te sluiten van indexering. Maar sommige mensen stellen de vraag of het ook een functie zou moeten hebben om helemaal geen indexering toe te staan.

Er zijn argumenten voor en tegen deze mogelijkheid. Voorstanders beweren dat het handig zou zijn voor websites die volledig privé zijn en niet bedoeld zijn voor openbaar gebruik. Het zou hen in staat stellen om te voorkomen dat zoekmachines hun inhoud indexeren en toegankelijk maken voor het grote publiek.

Aan de andere kant zijn tegenstanders van mening dat als een website niet bedoeld is voor openbaar gebruik, het beter zou zijn om deze helemaal niet op internet te plaatsen. Ze zeggen dat het hebben van een functie voor niet-indexering in robots.txt de deur zou openen voor misbruik, waarbij inhoud die bedoeld is om privé te zijn toch wordt geïndexeerd en toegankelijk wordt gemaakt.

Wat is uw mening hierover? Zou robots.txt een functie moeten hebben voor niet-indexering? We horen graag uw gedachten!

Opmerking: Deze enquête heeft geen invloed op de ontwikkeling van robots.txt. Het is bedoeld om meningen te verzamelen en een discussie op gang te brengen over dit onderwerp.

Vertaling: Should robots.txt support a feature for no indexation? Take the survey.

Belangrijke punten

  • Robots.txt bepaalt welke pagina’s zoekmachines indexeren
  • Maar zou het ook een functie voor niet-indexering moeten hebben?

Wat is uw mening hierover? Laat hieronder uw reactie achter!

0 comments:

No comments found.