How to plan and budget for enterprise SEO...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips! (Dutch translation of Improve your SEO with these simple tips!)

Yelp voegt virtueel restaurantattribuut toe om klantverwarring te verminderen

Belangrijkste punten:

  • Yelp voegt virtueel restaurantattribuut toe om klantverwarring te verminderen
  • Nieuw attribuut helpt gebruikers om onderscheid te maken tussen fysieke en virtuele restaurants

Yelp heeft een nieuw virtueel restaurantattribuut toegevoegd aan zijn platform om klanten te helpen bij het verminderen van verwarring. Het nieuwe attribuut is bedoeld om gebruikers te helpen onderscheid te maken tussen fysieke restaurants en virtuele restaurants die alleen bezorg- en afhaaldiensten aanbieden.

Met het toenemende aantal virtuele restaurants kan het verwarrend zijn voor klanten om te weten of een restaurant een fysieke locatie heeft of alleen online opereert. Het toevoegen van het virtuele restaurantattribuut stelt gebruikers in staat om te zien of een restaurant een fysieke locatie heeft of dat het alleen online bestellingen accepteert.

Het virtuele restaurantattribuut wordt weergegeven op de Yelp-pagina van het restaurant, naast andere relevante informatie zoals openingstijden, menu’s en beoordelingen. Dit helpt klanten om een weloverwogen keuze te maken bij het bestellen van eten.

Met deze nieuwe functie hoopt Yelp de klantverwarring te verminderen en een betere ervaring te bieden aan gebruikers die gebruikmaken van hun platform.

Wat denk jij van het nieuwe virtuele restaurantattribuut van Yelp? Laat je reactie achter!

0 comments:

No comments found.