SEO verbeteringen voor hogere zoekmachine rankings...

Verbeter je website ranking met SEO (Improve your website ranking with SEO)

Google rolt nieuwe PageSpeed Insights uit

Google brengt een nieuwe versie van PageSpeed Insights uit, een tool waarmee website-eigenaren de snelheid en prestaties van hun websites kunnen meten en verbeteren. Met deze update krijgen gebruikers meer gedetailleerde informatie en bruikbare suggesties om de laadtijd van hun webpagina’s te optimaliseren.

Belangrijke functies van de nieuwe PageSpeed Insights

– Real-time data: De nieuwe versie van PageSpeed Insights maakt gebruik van real-time data om de prestaties van een website te beoordelen. Dit betekent dat website-eigenaren direct feedback krijgen over hoe hun site presteert op verschillende apparaten en netwerken.

– Mobiele optimalisatie: Google legt steeds meer nadruk op de mobiele gebruikerservaring. Met de nieuwe PageSpeed Insights kunnen website-eigenaren zien hoe hun site presteert op mobiele apparaten en krijgen ze suggesties om de laadtijd op mobiel te verbeteren.

– Verbeterde suggesties: De nieuwe versie van PageSpeed Insights biedt gedetailleerde suggesties om de laadsnelheid van een webpagina te verbeteren. Met behulp van deze suggesties kunnen website-eigenaren specifieke optimalisaties doorvoeren om de gebruikerservaring te verbeteren.

De nieuwe PageSpeed Insights is een waardevol hulpmiddel voor website-eigenaren die de prestaties van hun site willen verbeteren en de laadtijd willen optimaliseren. Wat denkt u van deze update? Laat uw reactie achter!

0 comments:

No comments found.