SEO Optimaliseren van je website voor betere zicht...

Verbeter je zoekmachineoptimalisatie met deze eenvoudige tips

Google stopt met volg- en welkomstaanbiedingen in lokale vermeldingen

Belangrijkste punten:

  • Google stopt met het aanbieden van volg- en welkomstaanbiedingen in lokale vermeldingen
  • Deze wijziging heeft invloed op bedrijven die dergelijke aanbiedingen gebruiken om klanten aan te trekken
  • Deze stap kan gevolgen hebben voor de manier waarop bedrijven lokale marketing benaderen

Google heeft aangekondigd dat het binnenkort zal stoppen met het aanbieden van volg- en welkomstaanbiedingen in lokale vermeldingen. Deze wijziging kan gevolgen hebben voor bedrijven die gebruik maken van deze aanbiedingen om klanten aan te trekken.

Volg- en welkomstaanbiedingen zijn populaire marketingtools die bedrijven helpen om klanten te binden en hen aan te moedigen om het bedrijf te volgen of te bezoeken. Met deze aanbiedingen kunnen bedrijven bijvoorbeeld kortingen, gratis geschenken of andere voordelen aanbieden aan klanten die hun bedrijf volgen of bezoeken via Google Local Listings.

Deze aankondiging van Google betekent dat bedrijven niet langer in staat zullen zijn om volg- en welkomstaanbiedingen te gebruiken in hun lokale vermeldingen. Dit kan een grote impact hebben op de manier waarop bedrijven hun lokale marketingstrategieën ontwikkelen en uitvoeren.

Wat denk jij van deze wijziging? Hoe denk je dat bedrijven hun lokale marketinginspanningen zullen aanpassen zonder volg- en welkomstaanbiedingen? Laat hieronder je reactie achter!

0 comments:

No comments found.