Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Verbeter uw SEO met deze eenvoudige tips

Google lanceert de Google Business Profiles calls API

Belangrijkste punten:

  • Google heeft de Google Business Profiles calls API gelanceerd.
  • Met deze API kunnen ontwikkelaars toegang krijgen tot bedrijfsprofielen en oproepgegevens van Google My Business.

Google heeft zojuist de lancering aangekondigd van de Google Business Profiles calls API. Deze nieuwe API stelt ontwikkelaars in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot bedrijfsprofielen en oproepgegevens van Google My Business.

Met de Google Business Profiles calls API kunnen ontwikkelaars informatie ophalen over bedrijven, zoals openingstijden, adresgegevens en telefoonnummers. Ontwikkelaars kunnen ook oproepstatistieken verkrijgen, zoals het aantal inkomende oproepen en de duur van de gesprekken.

Deze nieuwe API biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om innovatieve toepassingen en diensten te creëren die gebruikmaken van de gegevens van Google My Business. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een handige app om bedrijfsinformatie op te zoeken of het analyseren van oproepgegevens om inzicht te krijgen in klantgedrag, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben je een ontwikkelaar en ben je geïnteresseerd in het gebruik van de Google Business Profiles calls API? Laat ons weten wat je van deze nieuwe ontwikkeling vindt en hoe je van plan bent deze API te gebruiken. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en suggesties!

Laat een reactie achter en deel je gedachten hieronder!

0 comments:

No comments found.