Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Vergroot je online zichtbaarheid met effectieve SEOstrategieën

Google Search Console telt mobiele pagina-ervaringen sinds 29 juni verkeerd

Overzicht:

  • Google Search Console heeft sinds 29 juni mobiele pagina-ervaringen verkeerd geteld.
  • Dit heeft geleid tot onnauwkeurige gegevens over de gebruikerservaring.

Google Search Console heeft sinds 29 juni verkeerde tellingen gemaakt van mobiele pagina-ervaringen. Dit heeft geresulteerd in onnauwkeurige gegevens over de gebruikerservaring. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn en eventuele beslissingen of optimalisaties op basis van deze gegevens opnieuw te beoordelen.

De fout in de tellingen kan van invloed zijn geweest op de manier waarop websites hun mobiele pagina’s hebben geoptimaliseerd. Het kan zijn dat bepaalde pagina’s als problematisch werden aangemerkt terwijl ze eigenlijk goed presteerden, of vice versa. Dit kan leiden tot onnodige inspanningen of gemiste kansen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Google heeft erkend dat er een probleem was en heeft aangegeven bezig te zijn met het oplossen ervan. Ze werken aan een fix om de tellingen weer correct weer te geven. Het is echter nog niet bekend wanneer deze fix zal worden uitgerold.

Als website-eigenaar is het belangrijk om op de hoogte te blijven van eventuele updates van Google over deze kwestie. Houd de officiële kanalen van Google in de gaten voor nieuws en aankondigingen over de fix. In de tussentijd is het raadzaam om de mobiele pagina’s van je website te blijven optimaliseren op basis van andere betrouwbare metrieken en best practices.

Heeft deze fout in de tellingen van Google Search Console invloed gehad op jouw website? Hoe ben je hiermee omgegaan? Laat je reactie achter en deel je ervaringen!

0 comments:

No comments found.