How to plan and budget for enterprise SEO...

Boost je online zichtbaarheid met effectieve SEOstrategieën

Google Search lanceert Ondertekende Uitwisselingen voor desktopgebruikers

Belangrijke punten:

  • Google Search heeft de functionaliteit van Ondertekende Uitwisselingen (Signed Exchanges) gelanceerd voor desktopgebruikers.
  • Ondertekende Uitwisselingen stellen websites in staat om sneller te laden door gebruik te maken van AMP-technologie (Accelerated Mobile Pages).

Google Search heeft onlangs Ondertekende Uitwisselingen (Signed Exchanges) geïntroduceerd voor desktopgebruikers. Met deze nieuwe functionaliteit kunnen websites sneller laden door gebruik te maken van AMP-technologie (Accelerated Mobile Pages). Ondertekende Uitwisselingen stellen Google in staat om AMP-pagina’s te cachen en direct in de zoekresultaten te tonen, waardoor de laadtijd van webpagina’s aanzienlijk wordt verkort.

Door deze verandering kunnen gebruikers sneller toegang krijgen tot relevante informatie zonder de noodzaak om een volledige webpagina te openen. Dit is met name handig voor gebruikers die een trage internetverbinding hebben of die snel informatie willen vinden zonder te hoeven wachten.

Met de introductie van Ondertekende Uitwisselingen voor desktopgebruikers zet Google opnieuw een stap in het verbeteren van de gebruikerservaring en het optimaliseren van de snelheid van zoekresultaten.

Wat denk jij van deze nieuwe functionaliteit? Laat hieronder je reactie achter!

0 comments:

No comments found.