Boost je SEOrangschikking met deze eenvoudige tips...

Boost Your Website’s Visibility with Effective SEO Strategies Verhoog de Zichtbaarheid van Je Website met Effectieve SEO Strategieën

Jouw CLS-score voor je Google Search Console-core webvitalsrapport kan zojuist zijn verbeterd

Je CLS-score voor je Google Search Console-core webvitalsrapport kan zojuist zijn verbeterd. Dit is goed nieuws, want Core Web Vitals speelt een belangrijke rol bij het beoordelen van de gebruikerservaring op je website. Met een betere CLS-score kun je mogelijk hoger ranken in de zoekresultaten en meer organisch verkeer genereren.

Wat is een CLS-score?

CLS staat voor Cumulative Layout Shift, wat de mate van visuele stabiliteit van een webpagina meet. Het meet hoeveel onverwachte layoutverschuivingen er optreden tijdens het laden van een pagina. Een lage CLS-score geeft aan dat de pagina stabiel is en dat de inhoud niet onverwacht van positie verandert.

Hoe verbeter je je CLS-score?

Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om je CLS-score te verbeteren:

  • Zorg ervoor dat afbeeldingen en video’s op je pagina altijd een vaste afmeting hebben. Op deze manier voorkom je dat de inhoud verschuift tijdens het laden.
  • Laad scripts en andere bronnen asynchroon om te voorkomen dat ze de laadtijd van je pagina vertragen en onverwachte verschuivingen veroorzaken.
  • Gebruik CSS-transities en animaties met zorg. Zorg ervoor dat ze vloeiend en niet storend zijn voor de gebruikerservaring.

Door deze stappen te volgen, kun je de gebruikerservaring op je website verbeteren en je CLS-score optimaliseren.

Heb jij al maatregelen genomen om je CLS-score te verbeteren? Deel je ervaringen in de reacties hieronder!

0 comments:

No comments found.