Boost je SEOrangschikking met deze eenvoudige tips...

Hoe je SEO kunt verbeteren in 2021

Google webspam rapport: SpamBrain ving 5x zoveel spam

Belangrijkste punten van het rapport:

  • SpamBrain heeft 5 keer meer spam ontdekt dan voorheen.
  • Google heeft strengere maatregelen genomen om spam op te sporen en te blokkeren.

Uit het recente Google webspam rapport blijkt dat SpamBrain, het geautomatiseerde beveiligingssysteem tegen spam, nu vijf keer meer spam heeft weten op te sporen. Dit is te danken aan de strengere maatregelen die Google heeft genomen om spammers te stoppen. Het nieuwe rapport toont aan dat Google actief werkt aan het bestrijden van spam op het internet.

Hoewel het een voortdurende strijd is, geeft het rapport aan dat Google steeds effectiever wordt in het blokkeren van spammers. Het is een belangrijke stap vooruit in de verdediging tegen de vele ongewenste berichten die dagelijks worden verstuurd.

Wat betekent dit voor internetgebruikers?

Met de toename van SpamBrain’s effectiviteit kunnen gebruikers een schonere en veiligere ervaring hebben op het internet. Het betekent minder spam in uw inbox en minder risico op phishing of andere schadelijke activiteiten. Google blijft zich inzetten voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van het internet voor alle gebruikers.

Laat uw mening achter!

Wat vindt u van de inspanningen van Google om spam te bestrijden? Heeft u een verbetering opgemerkt in uw internetervaring? Laat uw gedachten hieronder achter!

0 comments:

No comments found.