SEO Optimaliseren van je website voor betere zicht...

Hoe je SEO kunt verbeteren in slechts 12 eenvoudige stappen

Google werkt zoekkwaliteit-beoordelaarsrichtlijnen bij

Belangrijkste punten:

  • Aangepaste richtlijnen van Google voor beoordelaars van zoekkwaliteit
  • Updates gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring

Google heeft onlangs de richtlijnen voor zoekkwaliteit-beoordelaars bijgewerkt om de gebruikerservaring op haar platform te verbeteren. Deze updates zijn gericht op het beoordelen en rangschikken van zoekresultaten om de meest relevante en waardevolle informatie aan gebruikers te tonen.

De nieuwe richtlijnen benadrukken het belang van expertise, authoritativeness en trustworthiness (E-A-T) van websites. Beoordelaars worden aangemoedigd om websites te beoordelen op deze criteria om ervoor te zorgen dat gebruikers betrouwbare en hoogwaardige bronnen raadplegen.

Daarnaast worden beoordelaars ook geadviseerd om aandacht te besteden aan de gebruikerservaring en de kwaliteit van pagina’s. Dit omvat onder andere het vermijden van misleidende advertenties, het bieden van duidelijke en begrijpelijke inhoud en het zorgen voor een gemakkelijke navigatie op de website.

Wat vind jij van deze recente updates? Hoe denk je dat dit van invloed zal zijn op de zoekresultaten die Google aanbiedt? Deel je gedachten hieronder!

0 comments:

No comments found.