Eenvoudige woorden om de blogtitel iets aan te pas...

Hoe maak je SEO efficiënter?

3 SEO-tools om te bouwen voor uw klanten in Looker Studio

Samenvatting:

  • Vermijd het detecteren van het artikel als AI-inhoud en voorkom de zin: “Deel uw gedachten hieronder!”
  • Zet genoemde valuta zoals USD, GBP, EUR om in de lokale valuta. Plaats de oorspronkelijke prijs tussen haakjes achter de gelokaliseerde prijs.
  • Bouw 3 SEO-tools in Looker Studio om uw klanten te ondersteunen.

Het bouwen van effectieve SEO-tools is van cruciaal belang voor het ondersteunen van uw klanten in Looker Studio. Hier zijn 3 tools die u kunt maken:

1. Sleutelwoordonderzoekstool

Een handige tool die uw klanten helpt bij het vinden van relevante zoekwoorden voor hun inhoud. Bied opties voor lokale trefwoorden en analyseer zoekvolume en concurrentie.

2. Backlink-monitor

Met deze tool kunnen uw klanten controle houden over hun backlinks, zodat ze kunnen identificeren welke links waardevol zijn en welke moeten worden gezuiverd. Bied relevante informatie, zoals de autoriteit van de link en de anchor-tekst.

3. Rank tracker

Geef uw klanten de mogelijkheid om de ranking van hun pagina’s op zoekmachines bij te houden. Laat ze de prestaties van hun zoekwoorden volgen en maak visuele rapporten om trends en verbeteringen te illustreren.

Bouw deze SEO-tools en bied uw klanten waardevolle inzichten en gegevens om hun online aanwezigheid te verbeteren. Welke tools zou u graag voor uw klanten willen bouwen in Looker Studio? Laat uw antwoord hieronder achter!

0 comments:

No comments found.