Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Improve SEO Results with Effective Linkbuilding Services

5 Soft Skills Die SEO’s Moeten Ontwikkelen – Whiteboard Vrijdag

Door: Noah Learner

Hallo, Moz fans. Noah Learner, directeur van Sterling Sky, hier om met jullie te praten over vijf soft skills die ik echt denk dat elke SEO moet ontwikkelen. Waarom? Omdat deze vaardigheden nodig zijn om je carrière naar elk gewenst niveau te brengen. Dit zijn de vaardigheden waarmee ik me echt heb beziggehouden toen ik mijn eigen carrière wilde opbouwen. En toen ik terugkeek, ontdekte ik dat dit de vaardigheden waren die ervoor zorgden dat mijn salaris in slechts een paar korte jaren verdubbelde, verdrievoudigde en bijna verviervoudigde. Dus ik wilde deze met jullie delen, omdat ik denk dat dit de grootste manier is waarop ik de SEO-gemeenschap kan helpen.

SEOs grootste blokkade bij het verbeteren van de prestaties

Ik weet dat het 2023 is en dat iedereen waarschijnlijk denkt dat het gek is om het over iets anders dan AI te hebben, maar toen we een enquête deden en SEO’s vroegen wat de grootste blokkade was voor het verbeteren van de prestaties, was het mensen. Het was niet hun gebrek aan technische kennis, het was niet hun gebrek aan kennis over AI, en het was ook niet hun gebrek aan kennis over technische SEO in het algemeen. Het waren de mensen die er toe deden. En dus gaat het onderwerp van vandaag over soft skills. Ik denk dat Tom Critchlow een van de meest geweldige hulpmiddelen heeft gemaakt. Het is de SEO

0 comments:

No comments found.