Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Improve Your Website’s Visibility Master the Art of SEO! (English) Vergroot de Zichtbaarheid van Je Website Beheers de Kunst van SEO! (Dutch)

Google juli 2022 productbeoordelingen update heeft weinig rangschikkingsvolatiliteit, zeggen gegevensproviders

Belangrijkste punten:

  • De recente update van Google’s productbeoordelingen in juli 2022 heeft volgens gegevensproviders weinig invloed gehad op de rangschikkingen.
  • Er is weinig verandering opgetreden in de zoekresultaten na de update, wat aangeeft dat de impact van de update minimaal was.

Volgens gegevensproviders heeft de recente update van Google’s productbeoordelingen in juli 2022 weinig invloed gehad op de rangschikking van zoekresultaten. Na de update zijn er weinig veranderingen waargenomen, wat erop wijst dat de impact van de update minimaal was.

Deze update is belangrijk voor websites die afhankelijk zijn van productbeoordelingen om hun zichtbaarheid en rangschikking in Google-zoekresultaten te vergroten. Ondanks de update lijkt het erop dat de rangschikkingen stabiel zijn gebleven en dat er weinig volatiliteit is opgetreden.

Wat denk jij van deze recente update van Google’s productbeoordelingen? Heeft het invloed gehad op jouw website of zoekresultaten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

0 comments:

No comments found.