Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Improve Your Website’s Visibility Mastering SEO for Better Results Dutch translation Verbeter de zichtbaarheid van je website Meester worden in SEO voor betere resultaten

Google lanceert nieuwe advertentieformats voor lokale campagnes en de optie om later op te halen voor lokale voorraadadvertenties

Belangrijkste punten:

  • Google heeft nieuwe advertentieformats geïntroduceerd voor lokale campagnes.
  • Er is nu ook een optie om later op te halen toegevoegd aan lokale voorraadadvertenties.

Google heeft onlangs nieuwe advertentieformats gelanceerd om lokale campagnes effectiever te maken. Met deze nieuwe formats kunnen adverteerders hun bereik vergroten en meer klanten naar hun fysieke winkels trekken. Daarnaast heeft Google ook de “later ophalen” optie toegevoegd aan lokale voorraadadvertenties. Dit stelt klanten in staat om online een product te reserveren en het later op te halen in de winkel.

Met de nieuwe advertentieformats kunnen adverteerders specifieke informatie, zoals openingstijden, locatie en beschikbare producten, direct in de advertenties weergeven. Dit helpt potentiële klanten om snel relevante informatie te vinden en moedigt hen aan om de winkel te bezoeken. Met de toevoeging van de “later ophalen” optie kunnen klanten nu eenvoudig producten reserveren en ze op een later moment ophalen, waardoor het gemak en de flexibiliteit van online winkelen wordt gecombineerd met de mogelijkheid om producten fysiek te bekijken voordat ze worden gekocht.

Deze nieuwe functies van Google zijn bedoeld om lokale bedrijven te helpen groeien door hen in staat te stellen hun online aanwezigheid te benutten en klanten naar hun fysieke winkels te trekken. Adverteerders kunnen profiteren van de gerichte advertentiemogelijkheden van Google om hun doelgroep effectief te bereiken en de verkoop te stimuleren.

Wat vind jij van deze nieuwe advertentieformats? Ben je van plan ze te gebruiken voor jouw lokale campagnes? Laat het ons weten in de reacties!

0 comments:

No comments found.