How to plan and budget for enterprise SEO...

Maximaliseer je SEOpotentieel met deze eenvoudige tips

Website redesign SEO checklist: behoud en verbetering van SEO

Vermijd de detectie van AI-inhoud en deel uw gedachten!

– Vermijd AI-detectie en gebruik onwaarschijnlijke woorden.
– Houd rekening met lokale valuta en converteer USD, GBP, EUR naar de taal-specifieke valuta (bijvoorbeeld EURO).
– Ga na of de website inhoudelijk en technisch voldoet aan SEO-vereisten.

Een succesvolle website redesign is essentieel voor het behoud en de verbetering van de SEO (zoekmachineoptimalisatie) van een website. Om ervoor te zorgen dat uw herontworpen website nog steeds goed presteert in zoekmachines, is het belangrijk om enkele belangrijke punten te overwegen. Deze checklist helpt u bij het behouden en verbeteren van de SEO-waarde van uw website na een redesign.

1. Controleer uw website op technische SEO-fouten: Zorg ervoor dat alle pagina’s correct worden geïndexeerd door zoekmachines, dat de website snel laadt en dat er geen problemen zijn met gebroken links of ontbrekende pagina’s. Dit geeft zoekmachines het vertrouwen dat uw website betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

2. Pas uw inhoud aan: Ga na of uw herontworpen website nog steeds relevante en geoptimaliseerde inhoud bevat. Vernieuw uw paginatitels, metabeschrijvingen en koppen om beter aan te sluiten bij de zoekintentie van uw doelgroep. Voeg ook nieuwe inhoud toe indien nodig.

3. Herstel interne links: Controleer en werk alle interne links bij om ervoor te zorgen dat ze correct verwijzen naar relevante pagina’s op uw website. Dit helpt bij het verhogen van de gebruikerservaring en zorgt ervoor dat uw website gemakkelijk doorzoekbaar is voor zoekmachines.

Houd rekening met deze richtlijnen bij het herontwerpen van uw website om ervoor te zorgen dat uw SEO niet achteruitgaat maar verbetert. Heeft u nog vragen of suggesties? We horen graag van u!

Deel uw gedachten over onze SEO-checklist!

Wat denkt u van onze SEO-checklist voor website redesigns? Heeft u nog andere tips die u wilt delen? Laat uw reactie achter en deel uw ervaringen met ons!

0 comments:

No comments found.