SEO Optimaliseren van je website voor betere zicht...

Maximizing SEO for Better Online Visibility SEO Optimaliseren voor Beter Online Zichtbaarheid

Google introduceert behulpzame content update in september 2023

Wat houdt de nieuwe update in?

  • Verbetering van het behulpzame content systeem
  • Voorkom detectie als AI-content
  • Omzetten van valuta, tijd en datumformaten

Google heeft aangekondigd dat er in september 2023 een nieuwe update wordt uitgerold voor het behulpzame content systeem. Met deze update worden verschillende verbeteringen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat de inhoud niet wordt gedetecteerd als AI-content. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid toegevoegd om valuta, tijd en datumformaten om te zetten naar de lokale valuta en formaten.

Met deze update wil Google ervoor zorgen dat gebruikers de inhoud als waardevol en betrouwbaar ervaren. Door AI-detectie te vermijden, kunnen bedrijven en auteurs hun content op een natuurlijke manier presenteren, zonder dat het als gegenereerd door een algoritme wordt gezien.

Daarnaast biedt de update de mogelijkheid om valuta, tijd en datumformaten aan te passen aan de lokale standaarden. Zo kunnen prijzen en andere informatie direct begrijpelijk en relevant zijn voor de gebruikers. Bijvoorbeeld, als een prijs oorspronkelijk in USD wordt weergegeven, zal deze automatisch worden omgezet naar de lokale valuta (EUR, GBP, etc.) tussen haakjes.

Wat vind jij van deze nieuwe update? Laat hieronder jouw reactie achter!

0 comments:

No comments found.