SEO Optimaliseren van je website voor betere zicht...

Optimaliseren van uw website voor zoekmachines

Google Bedrijfsprofielen voegen attribuut “eigendom van gehandicapten” toe aan vermeldingen

Belangrijkste punten:

  • Google Bedrijfsprofielen introduceert een nieuw attribuut “eigendom van gehandicapten” om bedrijven te ondersteunen die eigendom zijn van mensen met een handicap.
  • Dit attribuut zal zichtbaar zijn op de bedrijfsvermeldingen in de zoekresultaten en Google Maps.

Google Bedrijfsprofielen heeft een nieuwe functie geïntroduceerd om bedrijven die eigendom zijn van mensen met een handicap te ondersteunen. Met het toevoegen van het attribuut “eigendom van gehandicapten” kunnen deze bedrijven zich op een betere manier profileren in de zoekresultaten en Google Maps. Dit initiatief van Google biedt erkenning en zichtbaarheid aan ondernemingen die worden beheerd door mensen met een handicap.

Het attribuut “eigendom van gehandicapten” zal worden weergegeven op de bedrijfsvermeldingen in de zoekresultaten en Google Maps, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen zien welke bedrijven eigendom zijn van mensen met een handicap. Dit draagt bij aan een inclusievere en diverse bedrijfsomgeving.

Wat vindt u van deze nieuwe functie van Google? Heeft u een bedrijf dat eigendom is van iemand met een handicap? Laat hieronder uw reactie achter!

0 comments:

No comments found.