SEO Optimaliseren van je website voor betere zicht...

Optimaliseren van zoekmachines voor betere online vindbaarheid (SEO)

Google zegt dat Shopify-sites in goede staat zijn na meldingen van vastgelopen crawlen

Google reageert op meldingen van vastgelopen crawlen van Shopify-sites

Google heeft gereageerd op meldingen van gebruikers over vastgelopen crawlen van Shopify-sites en heeft verklaard dat de meeste sites in een goede staat verkeren voor crawlen.

Geen problemen met crawlen op de meeste Shopify-sites

Naar aanleiding van recente meldingen over problemen met het crawlen van Shopify-sites, heeft Google verklaard dat de meerderheid van de sites normaal kan worden gecrawld. Hoewel enkele gebruikers problemen hebben ondervonden, zijn de meeste sites nog steeds toegankelijk voor Googlebot.

Google benadrukt dat het belangrijk is dat website-eigenaren ervoor zorgen dat hun sites goed geoptimaliseerd zijn voor crawlen. Het is aan te raden om de richtlijnen voor webmasters van Google te volgen om ervoor te zorgen dat de site correct wordt gecrawld.

Shopify-sites hebben de afgelopen tijd aan populariteit gewonnen, en het is belangrijk dat ze goed worden geïndexeerd door zoekmachines zoals Google. Hoewel er af en toe problemen kunnen optreden, lijken de meeste sites momenteel geen grote problemen te ondervinden met het crawlen.

Wat zijn uw ervaringen met het crawlen van Shopify-sites? Heeft u problemen ondervonden of verloopt het proces soepel? Laat uw reactie achter!

0 comments:

No comments found.