Hoe optimaliseer ik mijn website voor zoekmachines...

SEO Beperk jezelf tot maximaal 12 woorden en gebruik actieve stem Als de titel in het Engels is vertaal het dan naar het Nederlands

Google Site names ondersteunen nu subdomeinen op mobiele apparaten

Belangrijke update: Subdomeinen nu beschikbaar op Google Sites op mobiel

Google heeft recentelijk een belangrijke update uitgebracht voor zijn Google Sites-platform. Gebruikers kunnen nu subdomeinen aanmaken en beheren op mobiele apparaten. Dit betekent dat website-eigenaren meer flexibiliteit hebben bij het organiseren en categoriseren van hun sites.

Verbeterde site-organisatie en navigatie

Met de toevoeging van subdomeinen op mobiel kunnen gebruikers hun sites op een gestructureerde en overzichtelijke manier indelen. Dit bevordert een intuïtieve navigatie-ervaring voor bezoekers. Door het gebruik van subdomeinen kunnen gebruikers gemakkelijk verschillende secties van hun site identificeren en toegang verlenen tot specifieke informatie.

Maak uw site klaar voor mobiel gebruik

Met deze nieuwe functie kunnen gebruikers hun Google Sites volledig optimaliseren voor mobiele apparaten. Maak gebruik van de mogelijkheid om subdomeinen te creëren en zorg ervoor dat uw site gemakkelijk toegankelijk is op smartphones en tablets. Verhoog uw online aanwezigheid en bied een gebruikerservaring die is afgestemd op de behoeften van uw mobiele bezoekers.

Heeft u al gebruik gemaakt van deze nieuwe functionaliteit? Hoe denkt u dat het van invloed zal zijn op de organisatie en navigatie van uw site? Deel uw gedachten hieronder!

0 comments:

No comments found.