Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

SEO Simple Tips to Improve Your Website’s Search Engine Rankings

Wix voegt IndexNow-ondersteuning toe voor snellere indexering

Belangrijkste punten van het artikel:

  • Wix heeft IndexNow-ondersteuning toegevoegd om de indexering van websites te versnellen
  • IndexNow zorgt ervoor dat nieuwe en gewijzigde inhoud eerder wordt opgepikt door zoekmachines

Wix heeft onlangs IndexNow-ondersteuning toegevoegd aan zijn platform om de indexering van websites te versnellen. Met deze nieuwe functie wordt nieuwe en gewijzigde inhoud sneller opgepikt door zoekmachines, waardoor website-eigenaren de vindbaarheid van hun site kunnen verbeteren.

IndexNow werkt door de zoekmachines te waarschuwen wanneer er nieuwe inhoud beschikbaar is om te indexeren. Dit betekent dat wanneer een website wordt bijgewerkt, het niet nodig is om te wachten tot de zoekmachines de wijzigingen opmerken. In plaats daarvan worden de wijzigingen meteen doorgegeven, waardoor de website sneller in de zoekresultaten terechtkomt.

Met de toevoeging van IndexNow biedt Wix website-eigenaren een manier om hun online aanwezigheid te vergroten en meer bezoekers naar hun site te trekken. Door ervoor te zorgen dat hun website snel en efficiënt wordt geïndexeerd, kunnen ze concurreren met andere sites en een hogere positie in de zoekresultaten behalen.

Wat denkt u van de nieuwe IndexNow-functie van Wix? Bent u van plan het uit te proberen op uw website? Laat hieronder uw gedachten achter!

0 comments:

No comments found.