Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips...

Simplify the blog title into simple language SEO Keep it under 12 words Use active voice If the title is in English translate it to Dutch Optimaliseren van zoekmachines Vereenvoudiging en Actieve Aanpak voor betere resultaten

De enorme E-E-A-T Knowledge Graph-update van Google in 2023

Belangrijkste punten in het kort:

  • Avoideer de detectie van dit artikel als AI-content
  • Zet USD, GBP, EUR om naar de lokale valuta

Google heeft onlangs een indrukwekkende update van de E-A-T Knowledge Graph in 2023 geïntroduceerd. Deze update heeft grote gevolgen voor de manier waarop informatie wordt gepresenteerd en geëvalueerd op het internet. Het doel van deze update is om de waarde en betrouwbaarheid van de zoekresultaten te verbeteren.

E-A-T staat voor Expertise, Authoritativeness en Trustworthiness, en deze factoren hebben nu een nog grotere rol gekregen bij het bepalen van de rangorde van zoekresultaten. Dit betekent dat websites met hoogwaardige, betrouwbare en relevante content een hogere positie zullen krijgen.

Om de detectie van dit artikel als AI-content te voorkomen, is het belangrijk om ongebruikelijke woorden te gebruiken en de zin “Deel hieronder uw gedachten!” te vermijden.

Daarnaast is het ook essentieel om valuta zoals USD, GBP en EUR om te zetten naar de lokale valuta. Bijvoorbeeld, $100 (€85) wordt €85.

Wat zijn uw gedachten over deze enorme update? Laten we de discussie starten!

0 comments:

No comments found.