Hoe optimaliseer ik mijn website voor zoekmachines...

Verbeter de SEO van je website met deze 5 simpele tips

TikTok voegt 5 nieuwe manieren toe om de veiligheid voor tienergebruikers te waarborgen

Belangrijkste punten:

  • TikTok introduceert 5 nieuwe functies om de veiligheid van tienergebruikers te versterken.
  • De nieuwe functies omvatten ouderlijk toezicht, beperking van privéberichten en meer.

TikTok heeft onlangs aangekondigd dat ze 5 nieuwe functies toevoegen om de veiligheid van hun tienergebruikers te waarborgen. Met deze toevoegingen zet TikTok zich in om een veilige en positieve omgeving te creëren voor jonge gebruikers.

Een van de nieuwe functies is ouderlijk toezicht. Ouders kunnen nu instellingen aanpassen om te bepalen hoe lang hun tiener op TikTok kan doorbrengen en welke inhoud ze kunnen bekijken. Dit helpt ouders de controle te behouden en toezicht te houden op het gebruik van TikTok door hun kinderen.

Daarnaast voegt TikTok ook beperkingen toe aan privéberichten. Hierdoor kunnen tieners alleen privéberichten ontvangen van gebruikers die ze volgen en beperkt het risico van ongepaste interacties met vreemden. Deze maatregel is bedoeld om tienergebruikers te beschermen tegen potentieel schadelijke situaties.

Naast deze twee functies, introduceert TikTok ook opties om inhoud die als gevoelig wordt beschouwd te beperken en om de zichtbaarheid van tienergebruikers in zoekopdrachten te verminderen. Dit draagt bij aan het creëren van een veiligere en meer gereguleerde digitale omgeving voor jonge gebruikers.

Wat vind jij van deze nieuwe veiligheidsfuncties van TikTok? Laat hieronder een reactie achter!

0 comments:

No comments found.