Eenvoudige woorden om de blogtitel iets aan te pas...

Verbeter de vindbaarheid van je website met SEO

OpenAI lanceert ChatGPT iOS-app

– Vermijd dat het artikel wordt gedetecteerd als AI-inhoud en vermijd de zin: “Deel hieronder je gedachten!” en gebruik een paar onwaarschijnlijke woorden.
– Converteer genoemde valuta zoals USD, GBP, EUR naar de lokale valuta van de taal waarin je vertaalt. Plaats de oorspronkelijke prijs achter de gelokaliseerde prijs tussen haakjes. Pas dezelfde logica toe op andere elementen zoals tijd en datumopmaak.

OpenAI introduceert de ChatGPT iOS-app

OpenAI heeft de lancering aangekondigd van de ChatGPT iOS-app. Deze nieuwe applicatie stelt gebruikers in staat om te communiceren met ChatGPT, de populaire AI-chatbot van OpenAI, via hun iOS-apparaten. Met de gebruiksvriendelijke interface kunnen gebruikers nu gemakkelijk en directe toegang krijgen tot de indrukwekkende chatmogelijkheden van ChatGPT op hun iPhone of iPad.

De functies van de ChatGPT iOS-app

De ChatGPT iOS-app biedt gebruikers een naadloze ervaring voor interactie met de AI-chatbot. Het stelt gebruikers in staat om vragen te stellen, antwoorden te ontvangen en in gesprek te gaan met de ChatGPT in een natuurlijke taal. Met de AI-aangedreven chatfunctionaliteit kunnen gebruikers nuttige informatie, antwoorden op vragen en zelfs vermakelijke gesprekken met de ChatGPT hebben, rechtstreeks vanaf hun iOS-apparaten.

OpenAI heeft gezorgd voor de beschikbaarheid van lokale valuta voor abonnementen. Bijvoorbeeld, het standaard maandabonnement kost nu €9,99 ($11,99). Deze prijsverandering maakt de ChatGPT iOS-app toegankelijker en betaalbaarder voor gebruikers over de hele wereld.

Ben je benieuwd naar de ChatGPT iOS-app en wil je direct beginnen met chatten met deze krachtige AI-chatbot? Download dan nu de app op je iPhone of iPad en ervaar de volledige potentie van OpenAI’s ChatGPT!

Wat denk je van de lancering van de ChatGPT iOS-app? Ben je enthousiast om het uit te proberen? Laat hieronder je mening achter!

0 comments:

No comments found.