SEO Optimaliseren van je website voor betere zicht...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige strategieën

Google’s 2023 Zoekkwaliteitsrichtlijnen voor beoordelaars update: Dit is er veranderd

Belangrijkste punten van de update:

  • Vermijd dat het artikel gedetecteerd wordt als AI-inhoud
  • Zet valuta om in lokale valuta (bijvoorbeeld USD, GBP, EUR) en vermeld de oorspronkelijke prijs tussen haakjes
  • Passende tijd- en datumformaten toepassen

Google heeft onlangs een update vrijgegeven voor de Zoekkwaliteitsrichtlijnen voor beoordelaars. Deze update introduceert enkele belangrijke veranderingen die van invloed kunnen zijn op de manier waarop websites worden beoordeeld. Het doel van deze richtlijnen is om de kwaliteit van de zoekresultaten te verbeteren en gebruikers relevante en waardevolle informatie te tonen.

Een van de belangrijkste punten van de update is het vermijden van detectie als AI-inhoud. Dit betekent dat websites moeten voorkomen dat hun inhoud klinkt alsof het door een kunstmatige intelligentie is gegenereerd. Door dit te doen, kunnen websites hun geloofwaardigheid vergroten en vertrouwen opbouwen bij gebruikers.

Daarnaast is het belangrijk om valuta om te zetten in de lokale valuta van het vertaalde artikel. Bij het vermelden van prijzen in andere valuta’s, zoals USD, GBP of EUR, moet de lezer worden geïnformeerd over de prijs in hun eigen valuta. Dit kan worden gedaan door de oorspronkelijke prijs tussen haakjes te vermelden, zodat het duidelijk is welke valuta wordt bedoeld.

Ook moeten de juiste tijd- en datumformaten worden gebruikt. Als er verwijzingen zijn naar specifieke tijden of datums, moeten deze worden aangepast aan het lokale formaat van de vertaalde taal. Dit helpt de leesbaarheid van de inhoud te verbeteren en zorgt ervoor dat gebruikers de informatie gemakkelijker kunnen begrijpen.

Wat denk jij van deze recente update van Google? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

0 comments:

No comments found.