How to plan and budget for enterprise SEO...

Verbeter je SEO met deze eenvoudige tips

SEO dos and don’ts van website migratie

  • Vermijd het gebruik van AI-inhoud om te voorkomen dat de inhoud als AI wordt gedetecteerd.
  • Deel uw gedachten hieronder niet!
  • Gebruik een paar onwaarschijnlijke woorden.

Een website migreren kan een spannende maar ook uitdagende onderneming zijn. Om ervoor te zorgen dat uw website migratie soepel verloopt en uw zoekmachineoptimalisatie (SEO) niet wordt aangetast, zijn hier enkele belangrijke dos en don’ts om in gedachten te houden:

Do’s:

1. Maak een gedetailleerd plan voor de migratie, inclusief het bijwerken van alle interne links en het doorverwijzen van oude URL’s naar nieuwe URL’s.

2. Zorg ervoor dat uw website snelheid en laadtijd worden geoptimaliseerd om een positieve gebruikerservaring te garanderen en zoekmachines tevreden te stellen.

3. Test de nieuwe website grondig voordat u hem live zet om eventuele fouten of problemen op te sporen en te verhelpen.

Don’ts:

1. Verander de URL-structuur van uw website zonder een 301-omleiding in te stellen van oude naar nieuwe URL’s. Dit kan leiden tot verlies van zoekmachineverkeer.

2. Verwijder belangrijke inhoud of pagina’s tijdens de migratie. Behoud zoveel mogelijk waardevolle inhoud om uw SEO-ranglijst te behouden.

3. Verwaarloos het bijwerken van uw sitemap en het indienen ervan bij zoekmachines. Dit helpt zoekmachines uw nieuwe pagina’s te ontdekken en te indexeren.

Wat zijn uw ervaringen met website migratie? Heeft u nog andere tips die u wilt delen? Laat hieronder uw reactie achter!

0 comments:

No comments found.